logo-mini

Sobreviure en la propera dècada

Benvolguts associats/es:

Tenim el plaer de convocar-vos a una nova *sessió de formació* que porta per títol “*Innovació disruptiva i estratègia de trajectòria o com sobreviure en la propera dècada”. La sessió serà impartida pel nostre associat i fundador de Quelcom Més el *Sr. Sergi Manaut*, i pel *Sr. Carlos Pérez*.

La sessió s’impartirà a *Barcelona, Travessera de Gràcia 278 (confluència amb carrer Sicília) (IMPULS BARCELONA), a les 19,00 hores de la tarda*.

En aquest sentit, us volem transmetre que la innovació disruptiva està afectant a tot els negocis. Observem com empreses que semblaven sòlides, en qüestió de poc temps perden a molts dels seus client superats per un competidor que aplica la disrupció en el mercat.

A aquest efecte, durant la sessió analitzarem diferents tipus d’innovació disruptives, com van néixer les idees i com es van portar a la pràctica, quines dificultats van tenir per superar-se i com s’han convertit en negocis d’èxit.

Veurem diferents tipus d’estratègia i ens centrarem en l’ anomenada “estratègia de trajectòria”. A més, us ensenyarem com aïllar els principals factors de disrupció i tendències de mercat, per fer la recerca d’innovació disruptiva.

Us esperem. Creiem que tan el tema com els Ponents no us deixaran indiferent. Podeu confirmar la vostra presència contestant aquest correu en sentit afirmatiu.

Aprofitem l’avinentesa per enviar-vos una salutació.

Cordialment.

Details

  • Fecha
    02/07/2015