Així millores la productivitat de la teva empresa

La productivitat, entesa com la relació que existeix entre els recursos que la teva empresa inverteix en la seva operació i els beneficis que obté de la mateixa, és un indicador fonamental en el moment d’analitzar l’estat de la teva companyia i la qualitat de la teva gestió administrativa.

Planejar

Primer i fonamental: La planificació estratègica, ja que aquesta ajuda a definir els objectius, les metes, les estratègies, les polítiques i els procediments que es desenvoluparan a favor de l’organització. Si vols realitzar una bona gestió directiva és important que planegis amb temps i claredat el projecte de vida de la teva empresa, contemplant el seu context i tots els actors que el conformen.

Comunicació

La comunicació és un element indispensable perquè la teva empresa sigui més productiva, ja que per mitja d’una bona gestió de la comunicació interna i externa podràs establir plans d’acció que recolzin la consecució dels teus objectius, millorar el clima laboral, generar una bona reputació, donar a conèixer als teus clients el teu portafoli i coordinar adequadament el treball a l’interior de la seva empresa, entre moltes altres accions beneficioses per el seu exercici empresarial.

Tasques…El pitjor al començar.

Per a vèncer a la procrastinació, aprèn a enfrontar-te amb les tasques menys plaents d’hora pel matí, en comptes deixar-les pel final del dia.

Aquesta simple aproximació et permetrà un gran dia productiu, i finalment no et sentiràs malament quan arribi la nit, per haver deixat de fer allò necessari.

Utilitza eines o encara millor…Apps

Avui en dia… Potser soni obvi, però utilizar una app pot maximitzar la teva productivitat increïblement. Jo personalment no confio amb la meva memòria, per això prefereixo que la meva agenda digital faci la feina i recordar les coses per mi. Aquí pots veure alguns suggeriments.

Estigues al dia…Busca, innova

Estic segur que hi ha molts més consells sobre productivitat que pots aprendre, és important que segueixis investigant i millorant. Navega per Internet, conversa amb altres empresaris i emprenedors, subscriu-te  a canals de noticies, informa’t sobre la metodologia psicològica aplica al treball, visita als nostres mentors…

Tot i així, amb això ja tens un excel·lent punt de partida.

Desarketing

Som el equip de disseny i desenvolupament tecnològic d’ImpulsBarcelona. Oferim des d’avui i fins demà solucions tecnològiques tant a ImpulsBarcelona com als seus socis “coworkers” i empresaris.

Redacta la teva opinió.

0 Points